Kameraden! Ambassadeurs van Raduga-the-app

Het doel is Raduga-the-app uit te rollen over Rusland, zodat massa’s Russische gebruikers kunnen laten zien dat de regenboog onuitwisbaar is.

Nu de app elke moment in Rusland kan worden getest wordt het tijd dat we de app echt gaan verspreiden in Rusland. We moeten naar Rusland afreizen en contact leggen met o.m. onafhankelijke media, tolken en bloggers en om de app en om dit te kunnen doen moet de pot met goud goed gevuld worden!

Middels een crowdfunding campagne via voordekunst.nl wensen we aan geld te komen zodat de regenboog terug gebracht wordt naar Rusland. Voor 20 maart 2014 willen wij de crowdfunding campagne succesvol afsluiten om na de lanceringen van de app, deze onder de aandacht te brengen bij de Russen.
Dit kan niet zonder jou! Wordt daarom ook kameraad van Raduga-the-app en help mee door te doneren.

Andere kameraden van Raduga zijn : Actrice Thekla Reuten, regisseur Dana Nechushtan, scenarioschrijver Willem Bosch, kunstenaar Jan Hoek, twee leden van de protestgroep Pussy Riot, acteur Marcel Musters, journaliste ex-politica en ons eigen bestuursvoorzitter Myrthe Hilkens, schrijver en tv-presentator Ronald Snijders, actrice en regisseur Sanne Vogel, Tygo Gernandt, Alma Mathijsen, Gerardjan Rijnders en meer.

Zij vertellen met een korte videoboodschap over hun mooiste regenboog ervaring en waarom Raduga belangrijk is. Klik op een naam om de filmpjes te bekijken!

Het (financieel) steunen van dit project en gebruiken van de app is de manier om op een subtiele wijze protest aan te tekenen tegen de manier waarop de Russische politiek zich verhoudt ten opzichte van LGBT’s. Kortom: Je tekent geen anti-Rusland manifest, maar je draagt bij aan de ontwikkeling van een nieuwe app en bent onderdeel van een online community die regenbogen voorspelt. – Zie meer op  voordekunst.nl